Level Up Club Ervaringen

Ik heb deze keer weer een (h)eerlijke review geschreven over The Level Up Club van Jacko Meijaard.

Hierin bespreek ik wat de Level Up Club inhoud, welke ervaringen ik zelf heb en wat the Level Up Club voor jou kan betekenen.

Level up club

Wat is The Level Up Club?

The Level Up Club is een besloten community voor (aankomend) ondernemers die hun online business willen laten groeien. Deze community is in het leven geroepen door Jacko Meijaard (een zeer bekende internet ondernemer) en word ondersteund door nog een aantal grote jongens op het gebied van internet marketing.

In deze community deelt Jacko zijn eigen kennis en ervaring in de wereld van internet marketing. Ook geeft hij je de juiste tools om verder te komen. Het is wel handig dat je al het een en andere weet over affiliate marketing voordat je je aansluit bij the club.

The Level Up Club is er niet alleen om je kennis te vergroten, het is er ook voor om connecties op te bouwen en je mindset te verbeteren!!

Wat kun je verwachten van The Level Up Club?

Zoals ik al zei biedt the club je verschillende vaardigheden en ondersteuning om succesvol te kunnen worden op het gebied van internet marketing. Daarbij hoort ook de juiste mindset, ook hier word uitgebreid aandacht aan geschonken.

Naast de tools en de mindset krijg je ook ondersteuning van andere marketeers. Ieder heeft zijn eigen expertise, zo leren we allemaal van elkaar.

Buiten dat je tot een exclusieve community behoort, mag je ook deelnemen aan events waarbij grote top affiliate marketeers aanwezig zijn. Ook zijn er regelmatig webinars, Q&A’s en uiteraard een Forum voor al je vragen.

Wil je serieus met online geld verdienen bezig zijn? Dan is deze club zeker een aanrader!!!

Wat krijg je bij The Level Up Club?

De training bestaat zoals je ziet uit 10 modules met 13 lessen.

level up club
level up club

Module 1: Welkomsvideo

In deze video legt Jacko uit welke stappen je moet volgen

Module 2: Uitnodiging Discord

Hierin krijg je een uitnodiging voor de Discord community

Module 3: Evenementenkalender

Regelmatig worden er online en offline evenementen georganisseerd. Wanneer je hier niet bij aanwezig kunt zijn dan volgt er achteraf een opname.

Module 4: Laptop Lifestyle e-book

Hier vind je het unieke exemplaar van de Laptop Lifestyle. Mijn eerste (en laatste) fysieke boek. De Laptop Lifestyle was in no-time compleet uitverkocht en bevat mega waardevolle informatie over het opbouwen van een online business, en een kijkje in mijn persoonlijke leven en obstakels (+ hoe ik die heb overwonnen).

Module 5: 10K Mindset Audio

De 10K Mindset is een enorm krachtig audioprogramma waarin ik jou alles ga vertellen over het ontwikkelen van een 10K per maand Mindset.

Deze mindset heb ik mezelf de afgelopen 12 jaar aangeleerd, en heeft er voor gezorgd dat ik als persoon én ondernemer ontzettend ben gegroeid. De informatie uit de 10K Mindset heeft er voor gezorgd dat ik van 0 naar 10K per maand ben gegaan, en nu daaroverheen. 

Wil jij een hoger inkomen? Dan zul jij als persoon moeten groeien.

Module 6: 100K Mindset Video

De 100K Mindset is een ontzettend waardevolle mindset/strategie presentatie waarin ik mijn geheimen onthul.

Module 7: Expert Webinars

Hierin vind je webinars van verschillende experts, allen in hun eigen nichemarkt.

Module 8: Masterclasses

Hierin vind je masterclasses opnames van Jacko en andere masters.

Module 9: Event Opnames

Opnames van offline evenementen, gastoptredens en aftermovies.

Module 10: Affiliate Marketing voorbeelden

In deze module zitten voorbeelden van bestaande websites. Met deze voorbeelden kun je gemakkelijk starten met je eigen website.

Mijn Conclusie

Ik vind het een hele goede community. Wel heb je een klein beetje voorkennis nodig van (affiliate)marketing.

In deze community vind je gewoon hele goede kwalitatieve opnames, en word je begeleid door Jacko (10+ jaar ervaring) en andere fantastische ondernemers. Ook de live events, Forum en andere connecties zijn zeker de moeite waard.

Ben je serieus en wil je goed geld verdienen?

Twijfel dan niet en sluit je aan bij The Level Up Club!!!

Doe mee en misschien zien we elkaar wel op een live event

Leave a Comment