Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

affiliate marketing revolutie ervaringenDus je bent de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen gekomen?

En nu vraag je je af wat het is en of het werkt?

Mijn Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen!

Allereerst wil ik uit eigen ervaring vertellen dat het werkt. MAAR het werkt alleen als je bereid bent er TIJD in te stoppen. Heb je geen zin om in je vrije uurtjes een beetje werk te verzetten, of kijk je liever de hele avond naar allerlei series op Netflix? Dan kan ik je nu al vertellen dat je deze cursus niet moet gaan doen.

Leg je dan neer bij het feit dat je altijd voor een baas aan de slag zal zijn. Verder hoef je dan ook niet meer naar andere methodes op internet te gaan zoeken om snel rijk te worden, want die zijn er niet. Heb je ook weer extra tijd over voor Netflix. Het is net als met de sportschool, alleen aanmelden is niet genoeg!

Ben jij degene die wel een klein beetje tijd vrij wil maken, dan adviseer ik je om verder te lezen.

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik ben zelf een aantal jaar geleden op eigen houtje aan de slag gegaan. In eerste instantie was ik op zoek naar een druk op de knop en word rijk programma. Ergens op internet vond ik een cursus (vertaald uit het engels) voor een paar tientjes. In mijn achterhoofd wist ik dat het nooit zou kunnen werken, maar ik hield mezelf voor dat er misschien toch wel iemand was die zijn geheimen wel prijs zou willen geven.

In de cursus zaten een aantal e-books en een paar pdf’jes. Ook kon je kiezen uit twee websites, die kreeg je er ook gratis bij. Ik kon mijn geluk niet op, want nu had ik mijn eerste website!! Ik wist niet hoe ik erbij moest komen en hoe het precies werkte, maar in mijn hoofd was ik het geld al aan het uitgeven. Pas later besefte ik dat dit niet zo was…

Natuurlijk was het de dikste rommel en ik schaamde me zo dat ik het gekocht had, dat ik niet eens mijn geld terug durfde te vragen.

Loser

En zo ging de zoektocht verder. Na nog een paar keer dikke troep te hebben gekocht, waaronder deze….

snel geld verdienen

Deze cursus kostte overigens €47, en heeft me behalve valse hoop exact €0 opgeleverd 😉 Het kon natuurlijk aan mij liggen omdat ik de informatie uit de cursus niet goed had toegepast, maar toen ik een aantal weken later weer naar de website ging bleek deze verdwenen te zijn.. Toen wist ik in ieder geval zeker dat het niet aan mij lag.

Ik wist inmiddels dat er genoeg troep op de markt was, maar ergens moest toch een waardevol product zijn! Toen ik het bijna op wilde geven kwam ik deze cursus tegen en heb ik toch besloten om deze te gaan volgen.

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op

Hier werden in tegenstelling tot die anderen geen beloftes gedaan om dezelfde dag nog 100 euro te verdienen en snel rijk te worden. Ook is het geen gekopieerde uit het engels vertaalde cursus die gewoonweg niet werkt.

Wat je wel krijgt is een stappenplan om vanaf de eerste stap een website op te zetten, en hier binnen de kortste keren geld mee te gaan verdienen d.m.v affiliate marketing. En dit is niet eenmalig, maar continu en telkens meer en dit allemaal passief!

Wat zit er in de Affiliate Marketing Revolutie?

Het mooie aan de Affiliate Marketing Revolutie is dat er regelmatig nieuwe GRATIS updates (ik noem ze liever upgrades) zijn. Inmiddels zijn we al met versie 3 bezig. (Update 2020: Versie 4)

Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen inloggegevens om direct aan de slag te gaan.

In elke module zitten filmpjes zodat je alles kunt zien, en als het ware iedere stap kunt kopiëren. Zo kun je ook heel makkelijk pauzeren of even een stukje terug kijken. De filmpjes variëren van drie tot twintig minuten.

Module 1

In de eerste module leer je hoe je een domeinnaam en hosting registreert. Ook leer je hoe je WordPress moet installeren. Dit zijn de basis dingen die je nodig hebt voor een website.

Module 2

Hier leer je om algemene instellingen aan te passen. Verder leer je nog hoe je een thema aan moet passen, berichten moet maken en hoe je je aanmeld bij een affiliatenetwerk.

Berichten schrijven is trouwens erg belangrijk voor je website. Op deze manier voeg je content toe en maak je je website breder. Wanneer je goede en waardevolle informatie op je site geeft, zal een bezoeker dit waarderen en veel sneller tot aankoop overgaan.

Ik zie maar al te vaak dat een website geen waarde bied en alleen maar aan het proberen om hun product te slijten. Neem hier echt de tijd voor en je zult sneller en betere resultaten zien.

Module 3

In deze module leer je alles over SEO. Dit heeft alles te maken met vindbaarheid in de zoekmachine Google. Dit is mega belangrijk, omdat dit voor gratis bezoekers zorgt die opzoek zijn naar de diensten of producten die jij aanbied.

SEO

Module 4

Hier word uitleg gegeven over hoe je nu geld kunt verdienen met je website, en hoe je dit dan toe moet passen.

Module 5

Dit gaat over e-mail marketing. Ook dit is weer mega belangrijk. Hier leer je hoe je een e-mail lijst op moet bouwen. Een heleboel mensen kopen niet direct een product op je website. Wanneer deze bezoeker je website verlaat, is de kans groot dat hij nooit meer terug komt. Wanneer je zijn e-mailadres hebt kun je contact met hem onderhouden, en is de kans groot dat hij later alsnog het product gaat aanschaffen. Ook dit gebeurd geheel automatisch.

Module 6

Deze module heeft alles te maken met Leadpages. In de vorige module word uitleg gegeven over e-mail lijsten. Deze module leert hoe je die adressen makkelijk kunt verzamelen, zonder dat de bezoeker er last van heeft. Wanneer iemand vooraf heel veel handelingen moet doen, zal hij zijn e-mailadres niet snel afgeven. Met deze methode is het een fluitje van een cent.

Teksten uitbesteden

Wanneer je niet goed bent in artikelen schrijven, kun je dit ook uitbesteden. Ook hier krijg je hulp bij hoe je dit kunt doen en waar je terecht kunt.

Marketheme

In de affiliate marketing revolutie zit ook een module Marketheme. Met Marketheme is het nog eenvoudiger om een website op te zetten. Het voordeel ten opzichte van WordPress is dat de hosting is inbegrepen, en de klantenservice snel en 100% Nederlands is.  Bovendien heb je geen aanvullende software meer nodig omdat Marketheme zo ontwikkeld is dat dit alles omvat.

Dus wanneer je er echt tegenop ziet of gewoon supersnel van start wil gaan dan kan ik je Marketheme zeker aanbevelen.

Internet succesgids forum

Wanneer je je aanmeld voor de affiliate marketing revolutie treed je ook toe tot het besloten forum. Op dit forum zitten actieve leden die je overal mee kunnen helpen. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond en successen. Elke vraag word ook netjes beantwoord. Ook hier kun je heel veel informatie gratis weghalen!

Is de Affiliate Marketing Revolutie oplichting?

In een woord NEE! En om te laten zien dat het ook echt werkt laat ik je een screenshot zien van een van mijn accounts, in dit geval een van PayPro.

Bewijs PayPro

Nogmaals je kunt heel veel geld verdienen met affiliate marketing, maar je moet er zeker in het begin wel tijd insteken. Wil je geen tijd vrijmaken (iedereen heeft tijd) dan moet je er zeker niet aan beginnen. Ga dan vooral door met wat je altijd doet en klaag niet over dingen die je niet hebt.

Ik heb de Affiliate Marketing Revolutie (destijds nog versie 1) gekocht voor €67 euro. We zijn inmiddels bij versie 3 en de prijs is momenteel €47 euro. Zelf neem ik daar NIET de moeite voor om al die video’s op te nemen, en dan ook nog een keer alle support daarbij. Wanneer je een vraag hebt aan Jacko beantwoord hij deze meestal binnen een paar uur na volle tevredenheid. (Update 2020: Versie 4)

Als het mijn cursus was geweest had ik er minimaal €197 voor gevraagd. Ik begrijp dat Jacko het heel laagdrempelig wil houden voor iedereen. De ervaring leert dat wanneer het goedkoper is meer mensen zullen kopen, maar ook een heel groot gedeelte zal er niks mee gaan doen.

Dan heb ik liever minder mensen die het product kopen en er wel iets mee gaan doen, dan meer verkopen en meer afhakers.

Kun je al deze informatie gratis op het internet vinden? Vast wel, alleen ben je dan uren zo niet dagen bezig om alle informatie te verzamelen. Bovendien weet je niet zeker of de informatie die je dan vind nog up to date is.

Dus als je overweegt om het te gaan kopen, maar je zit nog met de prijs in je maag klik dan alsjeblieft deze website weg.

Kun je niet wachten om te beginnen? Klik dan hier! >>

Succes!

Leave a Comment