Hoeveel verdient EnzoKnol nu precies? Check hier wat hij verdient!

hoeveel verdient EnzoKnolHoeveel verdient EnzoKnol nu precies en hoeveel is dit op jaarbasis?

Wanneer je hier terecht bent gekomen vraag je je af hoeveel EnzoKnol verdient maar vooral hoe hij dit doet!

Hoeveel het is wat hij verdient is een schatting, omdat Enzo zelf niet verteld hoeveel hij verdient.

Wil je net als EnzoKnol veel geld verdienen, maar wil je niet de hele dag met een camera op je gezicht rondlopen? Dan is affiliate marketing heel interessant.

Hoeveel verdient EnzoKnol?

Enzo is een bekende youtuber die dagelijks aan het vloggen is. Elke dag om 16.00u komt er een vlog online en om 19.00u een Minecraft video.

Zijn kanaal heeft op dit moment 2 miljoen abonnees! Door al die subscribers worden zijn video’s per dag meer dan een miljoen keer bekeken.

Maar hoe verdient hij nu zijn geld? Iedere keer als iemand naar zijn video kijkt, krijgt meneer Knol geld door advertenties. Hoeveel? Hij krijgt per duizend views ongeveer drie euro.

EnzoKnol verliest de helft van zijn inkomen, omdat 1 op de 2 een adblocker aan heeft staan. Gelukkig blijven er nog een half miljoen views over waar hij geld aan verdiend.

Een simpele rekensom leert ons dan dat Enzo ongeveer 1500 euro per dag binnen harkt!

En dan heb ik het zijn eigen Knol Power kledinglijn, tv optredens en alle andere schnabbels nog niet meegerekend. Dit heeft tot gevolg dat hij zowieso 45.000 euro per maand verdient.

In een jaar is dit meer dan een half miljoen euro!

Op deze website kijken maken ze een schatting wat Enzo gemiddeld verdiend m.b.v statistics.

Maar eerlijk is eerlijk, Enzo werkt daar ook hard voor. Elke dag is hij met zijn camera aan de slag en geeft hij weer een inzicht in zijn eigen leven. Ook zorgt hij ervoor dat er twee keer per dag een video compleet bewerkt op youtube staat. En er is geen plaats waar hij niet meer onherkenbaar over straat kan lopen.

Ook de minder leuke dingen deelt hij, zoals de breuk met Dee (al 2 keer).

Vergeet ook niet dat dit alles hem niet is komen aanwaaien. Pas vanaf vlog 185 begint Enzo wat meer bekendheid te krijgen. En in het begin plaatste hij nog niet elke dag een video.

Inmiddels heeft Enzo al een woning en een splinternieuwe Porsche Panamera gekocht!! Ook krijgt hij regelmatig een andere Porsche tot zijn beschikking om er zelf even lekker in te toeren, en natuurlijk om zo gratis reclame te maken. De Porsche is inmiddels weer ingeruild voor een nieuwe Jeep!! Het leuke aan deze auto is dat er maar 6 van in Nederland zijn!! Hoe gaaf is het dat je een zo goed als nieuwe Porsche in kan ruilen voor een te gekke auto, waar ook maar ZES stuks van zijn hier in Nederland.

Zo zie je maar dat doorzetten word beloont! Wat mij betreft mag hij mag hij dit nog jaren volhouden.

Het mag inmiddels ook wel duidelijk zijn dat je veel geld kunt verdienen met het internet!

Ben je zelf niet zo’n vlogger, maar wil je ook geld verdienen met internet? Klik dan hier.

Be great.

Leave a Comment