Affiliate Marketing vs Dropshipping

Affiliate Marketing vs Dropshipping

Het grote verschil tussen Affiliate Marketing en Dropshipping?

De vraag die vaak naar voren komt is : Wat is het grote verschil tussen affiliate marketing en dropshipping? Een terechte vraag, want als je net begint dan is alles nieuw en lijkt het sprekend op elkaar. Wat het verschil is en wat makkelijker of beter is ga je hier ontdekken!

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing promoot je een product of een dienst. Bij iedere verkoop krijg je dan een commissie.

Bij affiliate marketing heb je dus zelf geen producten, maar je promoot producten van iemand anders. Je hebt zelf geen klanten maar krijgt wel geld wanneer je een klant aanbrengt.

Het is ook niet zo dat hierdoor het product of dienst duurder wordt omdat jij hier een commissie voor krijgt. Sterker nog de meeste mensen weten niet eens dat je er een commissie voor krijgt.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

Hoe kun je gemakkelijk opschalen? 

Iemand is bijvoorbeeld op zoek naar voetbalschoenen. Jij schrijft dan een artikel over de beste voetbalschoenen en waarom dat de beste schoenen zijn. Via Google komt diegene op jouw artikel. In dit zelfde artikel kun je dan ook verwijzen naar bijvoorbeeld een tas, scheenbeschemers, voetbalhandschoenen, een voetbal, ballenpomp, etc. De kans is groot dat diegene dan meer koopt dan alleen de schoenen. 

Wat zijn de nadelen van affiliate marketing?

Wil je zelf aan de slag met affiliate marketing?

Om aan de slag te gaan met affiliate marketing heb je vrij weinig nodig. Het belangrijkste is een laptop/computer, internet, een domeinnaam en hosting. En natuurlijk niet te vergeten een gids die je helpt met het opzetten van je website om zo je eerste geld te verdienen. Om je hiermee te helpen heeft Jacko Meijaard de Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld!! Klik hier om  te beginnnen>>

Wat is dropshipping?

Bij dropshipping verkoop je  product(en) van iemand anders. Dit doe je via je eigen webshop. Je geeft de bestelling van de klant door (dit gaat geheel automatisch) aan de leverancier en die zorgt ervoor dat het weer bij je klant terecht komt.

Je verkoopt het product dus zelf maar de distributie loopt via de leverancier.

Wat zijn de voordelen van dropshipping?

Wat zijn de nadelen van dropshipping?

Wil je zelf aan de slag met dropshipping?

Net als bij affiliate marketing ben je een laptop/computer, domeinnaam, hosting en internet nodig. De gids die jou hierin kan leiden is Jia Ruan. Samen met zijn team heeft hij de Bol Masterclass ontwikkeld. Wanneer je zijn stappen volgt ga je gegarandeerd geld verdienen. Klik hier om te beginnen>>

Het verschil tussen affiliate marketing en dropshipping

Zowel affiliate marketing als dropshipping hebben voordelen. Het belangrijkste is om een keuze te maken. Affiliate marketing kun je vrij eenvoudig en anoniem opzetten. Bij dropshipping kun je echt een merk opzetten.

Voor beiden is het in elk geval belangrijk dat je weet welke stappen je moet volgen. Voor affiliate marketing kun je terecht bij Jacko Meijaard. Dit is een echte internetondernemer en doet dit al ruim 10 jaar.

Voor dropshipping kun je terecht bij Jia Ruan. Hij is samen met zijn team volledig op de hoogte van alles op dit gebied.

 

Voor beiden geldt: Volg hun exacte stappen, dan volgt succes vanzelf!!

 

Leave a Comment