Goed betaald werk zonder diploma? Dat kan, lees hier hoe!


Zoek je goed betaald werk zonder diploma? Met deze banen kun je goed geld verdienen wanneer je de juiste skills bezit. Een diploma maakt het soms makkelijker om ergens aan de bak te komen, maar dat wil niet zeggen dat je zonder diploma geen goed salaris kunt verdienen!

Werken in de techniek

Wanneer je op dit moment besluit om een technisch beroep te gaan doen, zijn de toelatingseisen erg laag. Werkgevers zijn op allerlei vakgebieden op zoek naar personeel. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een tekort. Denk maar aan bouwopruimers, schilders, installateurs, elektriciens, stukadoors, timmermannen, dakdekkers en zo kan ik nog wel even doorgaan. En waar een tekort is, zit altijd onderhandelingsruimte in het salaris!

Beurs/Crypto

Op de beurs valt er veel geld te verdienen. Dit is wel de meest risicovolle baan van allemaal! Wat belangrijk is om te hebben is een klein startkapitaal maar vooral stalen zenuwen. Gebruik ook alleen geld dat je kan missen. Het principe is eenvoudig, je koopt wanneer het laag staat en verkoopt wanneer het hoog staat.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om geld te verdienen wanneer de koers zakt of gelijk blijft. Wanneer je wilt oefenen om te kijken of dit iets voor je is kun je een proef account aanmaken en virtueel geld inleggen.

Wil je meer weten over Bitcoin of andere Crypto en hoe je hier veel geld mee kunt verdienen? Hiermee kan Alles over Crypto je beslist helpen.

Lees je liever een boek? Dan is het boek van Harm van Wijk een echte aanrader. Bovendien betaal je tijdelijk alleen de verzendkosten!

Het voordeel van Crypto is dat het nu nog in de kinderschoenen staat waardoor er nog vele kansen open liggen met minimale investeringen.

goed betaald werk zonder diploma

Uitvaartondernemer

Het klinkt misschien een beetje raar, maar alles rondom geboorte, trouwen en overlijden is een markt waar veel geld in te verdienen valt!

Als uitvaartondernemer zorg je ervoor dat je nabestaanden zoveel mogelijk uit handen neemt na het overlijden. Hier is geen echte opleiding voor en vaak word je intern opgeleid.

Zodoende zijn de eisen ook laag en is dit voor veel mensen geschikt.

Croupier in een casino

Het klinkt heel duur, maar eigenlijk ben je gewoon spelverdeler… Het is de bedoeling dat je ervoor zorgt dat het spel eerlijk verloopt maar dat het huis zoveel mogelijk wint.

Dit kan met poker, blackjack of roulette. Hier is geen speciale opleiding voor, maar intern kun je in een paar maanden worden opgeleid zodat je alle spellen beheerst.

De grote bonus zit hem in de fooien. Als croupier is het gebruikelijk dat je een bepaald percentage van de winst van een speler krijgt. Met groot geld is dus de fooi ook groot.

Werken als luchtverkeersleider

Wanneer je onder veel druk kunt presteren is dit een mooi beroep. Om te beginnen moet je wel een vierjarige opleiding volgen. Deze word betaald en je krijgt ook gelijk een royaal salaris.

Wanneer je klaar bent, en echt goed bent kun je ruim een ton per jaar bruto verdienen.

Werken als programmeur

De hele wereld is tegenwoordig digitaal. En omdat deze ontwikkeling in snel tempo blijft groeien groeien de banen mee, maar blijft het personeel achter.

Programmeren kun je leren! Op internet staan genoeg cursussen hoe je jezelf kunt leren programmeren. De best betaalde programmeurs zijn vaak op die manier begonnen.

Wanneer je een klein beetje kennis hebt ben je bij veel bedrijven al welkom om aan de slag te gaan. Daar zullen ze je intern opleiden tot een echte master.

Goed betaald werk zonder diploma en zonder baas?

In alle bovenstaande beroepen heb je prima kans op een baan met veel salaris.

Wat ik hieraan persoonlijk erg jammer vind is dat je dan altijd voor iemand anders aan het werk bent.

Wanneer je met affiliate marketing aan de slag gaat kun je zelfstandig veel geld verdienen. Het enige wat je hiervoor nodig bent is een laptop, internet en veel geduld.

Affiliate Marketing is niks anders dan een product van iemand anders promoten, en bij elke verkoop een deel van de opbrengst ontvangen.

Het leuke hieraan is dat het geheel automatisch gaat en hier dus eigenlijk weinig moeite voor te doen.

Hoe werkt dat dan?

Om te beginnen ga je een website maken. Dit klinkt moeilijk, maar eigenlijk is dit heel eenvoudig. Deze website is ook gemaakt zonder programmeer werk. Ik ben zelf ook geen programmeur!

Op de website ga je artikelen plaatsen. Je kunt deze artikelen zelf schrijven, of je laat dit doen door (professionele) tekstschrijvers. Dit hoeft geen kapitaal te kosten en bovendien betaal je niet per uur maar per woord.

Ik zou je adviseren om zelf te gaan schrijven, omdat je dan ook gemotiveerd raakt om door te blijven gaan. Wanneer je ergens gepassioneerd over bent voelt het ook niet als werken.

In de artikelen kun je dan verwijzen naar een product. Wanneer je bijvoorbeeld een website hebt die over tennis gaat kun je artikelen schrijven over de regels van het spel, soorten rackets, schoenen, accessoires of voedingssupplementen. In het artikel plaats je dan een link naar bijvoorbeeld bol.com. Wanneer iemand dan een artikel koopt via bol.com krijg jij daar een percentage van.

Dit gaat geheel automatisch en hier hoef je eigenlijk niks voor te doen.

Het enige wat je moet doen is goede kwaliteit artikelen schrijven, en jouw bezoekers doen de rest.

Op die manier gaat je website groeien en ga je goed gevonden worden in Google.

Dit heeft even tijd nodig, maar plaats je 1 of meer kwalitatieve artikelen per week dan kun je binnen een maand of twee je eerste commissie verdienen.

Als je dan door blijft gaan komen die commissies steeds sneller en vaker, zodat je wanneer je een jaar verder bent tussen de €500 en €1000 per maand kunt verdienen met alleen die ene website.

Dit betekent dat wanneer je twee of meer van dat soort websites in de lucht hebt, je nooit meer voor een baas aan de slag hoeft!

goed betaald werk zonder diploma

Zijn er ook nadelen?

Jazeker, die zijn er! Ik wil hier ook heel eerlijk in zijn.

Het eerste nadeel is dat het tijd kost om resultaten te zien. Het is net als bij de sportschool, het duurt even voordat je zichtbaar iets kan vernemen.

Dit zorgt er dan voor dat je gaat twijfelen aan jezelf en al opgeeft voordat je resultaat hebt bereikt.

Een ander nadeel is dat het voor kan komen dat een producteigenaar stopt met affiliates. Je hebt dan geen inkomsten meer van dat product.

Het voordeel is dan wel dat er nog genoeg andere producten zijn die nagenoeg gelijk zijn, zodat je gewoon verder kunt met promoten!

Het laatste nadeel is dat je vaak alleen bent. Je moet dan jezelf altijd kunnen motiveren wanneer je eigenlijk geen zin hebt omdat het bijvoorbeeld mooi weer is.

Wat zijn de voordelen?

Wat ik zelf fijn vind is dat je geen eigen product hoef te hebben of in te kopen. Ook heb je nauwelijks kosten, alleen een domeinnaam en hosting. Je kunt met €10 per jaar al klaar zijn.

Je kunt dit gewoon naast je werk of studie doen.

Alles wat er gebeurt op of rondom je website is meetbaar. Zo kun je zien hoeveel bezoekers er komen, hoeveel mensen je product kopen etc. Op die manier kun je zien wat goed gaat en je kunt verbeteren.

Alles gaat automatisch. Je krijgt vanzelf bericht wanneer je een verkoop gedaan hebt, en ook het geld komt automatisch op een je account. Het internet kent ook geen openingstijden, het is altijd open! Zo komt het ook vaak voor dat wanneer je wakker wordt je alweer geld hebt verdiend terwijl je lag te slapen.

En zoals ik al eerder verteld heb kun je vrij eenvoudig met één simpele website al €500 tot €1000 per maand verdienen zonder dat je daar continu mee bezig moet zijn.

En dit allemaal zonder diploma of moeilijke technische handelingen.

Voor mij is dit de ultieme vrijheid!

Wil jij ook weten hoe je een website maakt en hier geld mee verdiend?

Klik dan hier en ontdek hoe ook jij geld kan verdienen!

Leave a Comment