Online geld verdienen betrouwbaar? Ontdek het hier!

Online geld verdienen betrouwbaar? En hoe kun je het beste online geld verdienen?Dit is een veel gestelde vraag op het internet.

Ik verdien net als vele anderen geld via het internet!

In dit artikel vertel ik hoe je online geld kunt verdienen, en hoe betrouwbaar het is.

Online geld verdienen is betrouwbaar!

Als online geld verdienen betrouwbaar is, waarom zijn dan zoveel mensen sceptisch? Mensen worden/zijn sceptisch wanneer ze niet precies weten hoe iets werkt, of wanneer iets niet tastbaar is.

Dat is trouwens niet met alles zo, want als je iemand vraagt hoe een auto of een koelkast werkt zullen weinig mensen het antwoord kennen. Bij zo’n product maakt het ook niet uit hoe het werkt, want bij een auto kun je instappen en wegrijden en een koelkast doet precies wat de naam al doet vermoeden!

Wanneer je het dan over een bitcoin hebt of online geld verdienen, is het een ver van je bed show. Dit is alleen weggelegd voor “ervaren” IT specialisten, of mensen die veel geluk hebben gehad door vroeg in te stappen.

Aan de andere kant van het beeldscherm is het echter niet raar om online een aankoop te doen en die binnen (enkele) dagen in huis te hebben. Wanneer je dan zegt daar twijfels over te hebben word je voor gek verklaard, er is immers niks makkelijker om vanuit je luie stoel online spullen te bestellen! Je bent immers een dief van je eigen portemonnee wanneer je naar een gewone winkel gaat.

Waarmee kun je online geld verdienen?

Al sinds den beginne van het internet zijn er spaarprogramma’s waarvoor je je aan kunt melden. Na aanmelding moet je bijvoorbeeld enquêtes invullen en krijg je per enquête een vergoeding. Dit gaat niet heel hard, maar het werkt wel. Wel moet je er rekening mee houden dat je pas vanaf een bepaald bedrag kan laten uitbetalen.

Je kunt ook met het plaatsen van video’s op Youtube geld verdienen. Hoe je dat doet kun je lezen in dit vorige artikel. Iemand die hier erg goed mee is en ook nog eens van Nederlandse bodem komt is Enzo Knol. Hij heeft op deze manier al een huis en een Porsche kunnen kopen!!

Wat op dit moment ook helemaal hot is om geld te verdienen is de Bitcoin en andere Alt Coins. Op dit moment klimt de Bitcoin weer uit een diep dal en zijn de verwachtingen dat aan het eind van 2018 er weer een recordbedrag voor moet worden neergelegd! Omdat deze wereld nog vrij “nieuw” is, zijn er ook nog ontzettend veel mogelijkheden om hiermee geld te verdienen met minimale investeringen. Alles over Crypto heeft een Nederlandstalige cursus gemaakt en laat je precies zien hoe je (veel) geld kunt verdienen met Crypto.

Je kunt hier op de lange termijn geld mee verdienen door coins te kopen en voor een langere periode vast te houden en daarna weer met winst te verkopen. Ook kun je gaan daytraden, hier koop je dagelijks (meerdere keren) coins en verkoop je die ook weer dezelfde dag. Beide methodes zijn prima wanneer je er natuurlijk geld mee verdiend.

online geld verdienen betrouwbaar

Waar ik zelf geld mee verdien is affiliate marketing! Wat ik doe ie eigenlijk heel simpel, ik registreer een domeinnaam, koppel er een website aan en begin artikelen te schrijven. In die artikelen vertel ik dan over bepaalde producten die mensen kunnen helpen met hun “probleem”. Dit zijn trouwens wel producten waar ik volledig achter sta!

Ik geef mensen een heleboel gratis informatie, en een deel van die bezoekers heeft daar voldoende aan. De mensen die meer informatie willen verwijs ik naar een affiliate link. Deze link bevat een unieke code, en verwijst naar een pagina waar het desbetreffende product op staat. Wanneer iemand op die pagina dat product koopt, krijg ik een bepaalde commissie.

Op deze manier heb je een tevreden bezoeker, een tevreden producteigenaar en heb je zelf ook nog een commissie op zak!

Bezoekers hoeven overigens niet direct het product te kopen, de affiliate link heeft een cookie achtergelaten. Wanneer een bezoeker later alsnog het product aanschaft krijg je alsnog een commissie. De meeste cookies blijven een jaar actief!

Hoeveel geld kun je online verdienen?

Hoeveel geld je kunt verdienen is afhankelijk van je eigen inzet. Wanneer je voor een werkgever werkt, krijg je een bepaald salaris. dit is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en aantal uren dat je werkt. In feite weet je elke maand precies hoeveel je krijgt en zal dit in de regel niet vaak meer zijn. Uiteindelijk zal je tegen een glazen plafond aanzitten.

Op het internet werkt dit niet zo, hier krijg je een commissie per verkocht product. Een gemiddelde commissie is €27, dus “verkoop” je 5 producten per dag dan verdien je €135 per dag!

Het klinkt heel simpel, en dat is het eigenlijk ook. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe telefoon hebt, en je verteld heel enthousiast aan je vrienden over je nieuwe gadget is de kans groot dat 1 van die vrienden even later hetzelfde toestel koopt. Zo werkt het ook op het internet, alleen heb je dan het voordeel dat je er ook iets voor terug krijgt!

Afhankelijk van je eigen inzet kun je niks tot duizenden euro’s verdienen op het internet!

Oke, hoe lang duurt het voordat je geld verdiend?

Ook dit is afhankelijk van je eigen inzet en natuurlijk ervaring. Wanneer je net een website hebt gemaakt krijg je natuurlijk geen bezoekers, je website zal moeten “groeien”.

Dit doe je door regelmatig (wekelijks) artikelen te schrijven. Deze artikelen moeten veel informatie bevatten en gericht zijn op “long tail” zoekwoorden.

Je moet je richten op long tail, omdat de short tail zoekwoorden teveel concurrentie hebben. Wanneer je een website hebt over afvallen zit je in een hele drukke niche en ga je niet gevonden worden op het zoekwoord afvallen. Daarom zal je op een andere manier gevonden moeten worden, en ga je op zoek in de long tail.

Je zou bijvoorbeeld een artikel kunnen schrijven met als zoekterm: Afvallen zonder te veel honger . Zoals je ziet word hier iets minder op gezocht, maar is de concurrentie ook stukken minder. En bijkomend voordeel is dat een bezoeker die dit zoekt in Google specifiek op zoek is naar een passende methode!

Wanneer jij die bezoeker kunt helpen is de kans een stuk groter dat die bezoeker een product koopt, dan een bezoeker die zoekt op “afvallen” maar nog geen idee heeft hoe die dat zal gaan doen. Deze zal zich eerst nog moeten gaan oriënteren.

Kort gezegd  kun je met kwalitatief goede artikelen binnen enkele weken je eerste geld verdienen! En hoe meer van deze artikelen je schrijft, hoe groter je website word. Op die manier zal Google meer waarde aan de website geven en deze steeds hoger laten ranken. Hoeveel je verdiend is ook afhankelijk van het seizoen. Over het algemeen word er in januari en vlak voor de zomer veel gezocht op afvallen, en zul je in die periodes meer verkopen krijgen.

Wel is het zo dat de eerste verkoop het langst duurt, en elke verkoop daarna begrijp je niet waarom je hier niet veel eerder mee begonnen bent.

online geld verdienen betrouwbaar

Maar waarom doet niet iedereen dit?

Je zult jezelf wel afvragen waarom als dit zo makkelijk is, niet iedereen dit doet! Het is inderdaad heel eenvoudig, maar toch ook weer niet!

Huh? De meeste mensen beginnen heel enthousiast aan een website. Ze zijn met van alles bezig, maar niet met de belangrijkste dingen.

Veel mensen zijn direct bezig met de vormgeving van hun website. Eindelijk na een week staat het eerste artikel online.. Het geld is in hun hoofd al uitgegeven, maar in werkelijkheid is er nog geen bezoeker op hun website geweest. Na een paar weken is er nog steeds geen verkoop geweest, en de handdoek gaat de ring in!

Het zou precies hetzelfde zijn wanneer je ergens achteraf een industrieterrein een pandje zou huren, het van binnen heel mooi inrichten, 1 klein product bij de toonbank neerzetten en gaan wachten tot de bezoekers massaal toestromen en gaan kopen!

Dit werkt niet, maar dit is wel wat de meeste mensen doen! Wat je in dit geval moet doen is artikelen schrijven en door blijven gaan. De website mooi maken is van latere zorg. Een “lelijke website” met bezoekers levert meer op dan een “mooie website” zonder bezoekers.

Je zult zeker in het begin niet direct resultaten zien. De enige die je dan kan motiveren ben jezelf! Wanneer je een zaadje in de grond stopt, en je gooit er water bij zal er ook niet direct (zichtbaar) een plantje groeien. Ook dit is een kwestie van tijd, geduld is een schone zaak!

Beginnen met Affiliate Marketing!

Start vandaag nog met affiliate marketing en stel niks uit! Je kunt veel informatie vinden op het internet, maar wat mij echt geholpen heeft is de cursus van Jacko Meijaard.

online geld verdienen betrouwbaar

Jacko is een “doodgewone” 28 jarige jonge man uit Zeeland en vanaf  19 jaar actief met geld verdienen op het internet. Voordat hij zijn eerste euro verdiende is hij eerst drie maanden bezig geweest! Zoals je ziet heeft hij het ook niet makkelijk gehad en had hij ook op kunnen geven.

In 2014 heeft hij de eerste versie van de Affiliate Marketing Revolutie uitgebracht. Deze heb ik ook gekocht (nog geen moment spijt van gehad) en inmiddels zijn we al bij versie 3.

Hierin legt hij je met behulp van video’s uit hoe je een domeinnaam kiest, deze aan je website koppelt, hoe je artikelen schrijft, hoe je gevonden word in Google en hoe je hiermee geld gaat verdienen!

Hij doet geen loze beloftes over hoe je morgen al €250 verdiend! dit kan ook simpelweg niet! Jacko heeft recent nog een interview gegeven aan het AD.

Wanneer je een vraag hebt beantwoord Jacko deze meestal binnen een paar uur. Ook kun je terecht op het Forum waar veel succesvolle leden ook je vragen kunnen beantwoorden! Ook worden hier successen gedeeld in de succes lounge!

Ik heb inmiddels meerdere websites in diverse niches en ook flinke tegenslagen en successen geboekt.

Wil je net als ik (en vele anderen) geld verdienen op het internet? Klik dan hier en start direct met de cursus!

online geld verdienen betrouwbaar

1 thought on “Online geld verdienen betrouwbaar? Ontdek het hier!”

Leave a Comment