Wat is goede handel op dit moment? Hiermee ga je goed geld verdienen!

Wat is op dit moment goede handel om geld mee te verdienen?

Op deze pagina ga je ontdekken wat goede handel is en hoe je zonder voorraad flink geld kunt verdienen. Waarschijnlijk zijn er genoeg mensen om je heen die heel veel verschillende ideeën hebben om veel geld te verdienen. Alleen is geen van allen succesvol, of heeft überhaupt een poging gedaan om stappen in die richting te zetten.

Toch wil ik je heel graag laten zien wat op dit moment en in de toekomst heel erg goed werkt!

Geld en vrijheid

Toen ik mijn eerste online stappen zette, wilde ik niet veel geld investeren. Ook wilde ik geld kunnen verdienen terwijl ik niet “aan het werk” was. Wat ik ook erg belangrijk vond is dat ik zelf mijn tijd kon indelen.

Ik denk er overigens nog nu nog steeds zo over 🙂

Alleen vind ik nu wel dat investeren belangrijk is!

Op dit moment zijn er een aantal grote markten waar je zonder voorraad veel geld kunt verdienen.

Dropshipping met shopify

Op dit moment zie je heel veel shopify webwinkels uit de grond schieten met aliexpress producten, dit is volledig overgewaaid vanuit de VS. Vooral op Facebook zie je hier heel veel advertenties van voorbijkomen.

Wat je hiervoor nodig bent is een webshop en een leverancier in dit geval aliexpress. De meeste marketeers maken dan via Facebook een advertentiecampagne (dit kan al voor €5 per dag) en verdienen op deze manier veel geld door producten te verkopen van iemand anders, die ook nog eens rechtstreeks vanaf de leverancier naar de koper worden gestuurd.

Zoals gezegd kan dit zeer winstgevend zijn, maar ik zal ook even de nadelen benoemen.

De leverancier zit niet om de hoek dus kunnen er problemen ontstaan met de levering, levertijd, douane en taalbarrière.

Wat mij het meeste tegenstaat is het verkeer dat naar je website toe moet gaan komen. De meeste bezoekers komen via Facebook, dit is veelal betaald verkeer. Wanneer je nieuw bent met dropshipping is het erg moeilijk om het juiste publiek te vinden met betaald adverteren. Ook als je wel een goed lopende campagne hebt, en je stopt deze dan stoppen de inkomsten ook.

Het is in deze markt (zeker in het begin) erg lastig om gratis (organische) bezoekers op je website te krijgen.

Op zich is dit een gouden markt, maar je moet zeker ervaring hebben/opbouwen!

Traden met Bitcoin, altoins of aandelen

Op dit moment neemt de populariteit rond Bitcoin weer iets af, maar ook in deze markt is heel veel geld te verdienen. Hier is ook een documentaire over gemaakt waarin zes mensen gevolgd worden wiens leven in het teken staat van de Bitcoin.

Bitcoin en altcoins zijn relatief nieuw. Hierdoor staat het eigenlijk nog in de kinderschoenen, maar kun je qua percentages veel geld verdienen zowel op de korte als op de lange termijn. Ook kun je met relatief weinig budget instappen en veel verdienen. Sommige coins kunnen binnen enkele dagen veel meer waard worden, maar het kan natuurlijk ook andersom dat ze binnen een mum van tijd minder waard worden.

Dit komt onder andere door FOMO (fear of missing out). Dit was aan het eind van 2017 heel goed merkbaar. De Bitcoin kwam steeds vaker positief in het nieuws, en werd ook steeds meer waard! Omdat mensen bang zijn om kansen te missen kopen ze eigenlijk (te) laat nog coins. De Bitcoin bezitters in dit geval doen hun coins, of een deel daarvan weg om geld in handen te krijgen of weer in andere coins te investeren. De markt reageert hierop en begint hierdoor heel snel te zakken!!

In de paniek die ontstaat komen heel snel heel veel coins op de markt omdat mensen die “hoog” hebben ingekocht zo min mogelijk verlies willen lijden. Andere mensen kopen juist op dit punt weer nieuwe coins in.

Wil je heel graag met de crypto markt aan de slag, dan kan ik je deze cursus van Alles over Crypto echt aanbevelen. Wanneer je precies doet wat Alles over Crypto je verteld, en logisch nadenkt dan ga je zeker geld verdienen in deze markt!

Hoe komt het dat de markt instabiel is?

Het grote probleem is dat er in deze markt veel newbies zitten die niet goed weten hoe deze markt werkt. Ze zijn erin gekomen voor het grote geld, zonder zich goed te verdiepen in de materie. Wanneer deze mensen eenmaal meespelen met eigen inleg, spelen ze niet mee om te winnen maar om hun verlies zoveel mogelijk te beperken ( lekker safe). Ze weten namelijk niet hoe het spel werkt, dus ze kunnen zich alleen maar “verdedigen”.

Wanneer je zelf tegenover een professionele voetballer zou staan zoals Ronaldo, dan is ook het eerste wat in je opkomt: Hij mag niet scoren.

Wil je ergens goed in zijn of worden,  dan zul je in jezelf moeten investeren. Dit kan met tijd of met geld en dit is belangrijk in elke markt die je wilt betreden. Persoonlijk hou ik van (online) cursussen en boeken op een vakgebied. Wanneer je ergens geld voor betaald, heeft dit een bepaalde waarde waardoor je dit een investering word in jezelf. Als je iets gratis krijgt werkt dit vaak niet in je voordeel.

If you don’t pay, you don’t pay attention

Als je ergens in investeert, wil je simpelweg je investering terug verdienen.

Welke markt is stabiel?

Handelen in aandelen is al decennia een manier om leuk geld te verdienen. Wanneer je veel tijd en geld kunt investeren kun je hier zelf ook een uitstekende boterham mee verdienen. Omdat dit “spel”al heel lang gespeeld word, zijn er goede “spelregels” opgesteld en kun je over het algemeen alleen op de lange termijn veel geld verdienen. Aandelen zijn over het algemeen waardevast. Het is natuurlijk niet onmogelijk om ook op korte termijn geld te verdienen, alleen zijn de percentages niet zo groot. Wil je dan veel verdienen dan zul je ook hoog moeten gaan inzetten!

Wat vind ik een goede markt

De markt waar ik mijn geld mee verdien is de affiliate marketing. Met affiliate marketing verdien je geld wanneer je een product van iemand anders promoot. Je hoeft dus geen eigen product te hebben of in te kopen om hier geld mee te verdienen.

Een voorbeeld van affiliate marketing

Een goed voorbeeld van affiliate marketing is bijvoorbeeld over mijn allereerste website. Hierbij promoot ik de Kettlebell workout van Jesse van der Velde.

Wanneer mensen op zoek zijn naar ervaringen met de kettlebell en via mijn website de Kettlebell workout aanschaffen, dan krijg ik €40.-

Als ik via een andere website van mij Fred’s Bouwtekeningen promoot, verdien ik €27.-

Doe je hier 2 of 3 verkopen van op een dag, dan heb je hier een maandelijks toch een heel leuk kapitaal in de pocket. Heb je meerdere websites, dan kun je ook meer geld verdienen.

Het leuke is dat je dit gemakkelijk op kunt schalen door meerdere websites te bouwen en dat het geld elk moment van de dag binnen kan komen!

Verkoop je niks, dan heb je ook niks verloren!

Je heb geen budget nodig

Voor ongeveer €10 heb je een domeinnaam en hosting en je kunt direct aan de slag! Je kunt dit vanaf elke plek ter wereld doen.

Hoe meer content je schrijft, des te groter je website word. Wanneer je echt goede content levert, ga je meer bezoekers op je website krijgen en ook steeds meer omzet genereren.

Je hebt ook geen eigen producten nodig, inkopen te doen of een winkel te hebben. Voor mij is dit win-win!!

Dit is iets wat een heleboel andere mensen ook al doen en waarbij je geen technische skills nodig bent.

Wat ik hiervoor gebruikt heb is de Affiliate Marketing Revolutie. Hier legt Jacko stap voor stap uit hoe je vanaf nul een website op kunt bouwen en hiermee daadwerkelijk geld mee kunt verdienen! Dit is voor mij onmisbaar geweest!! Ik heb hier ook een artikel over geschreven met mijn eigen ervaring over de AMR!!

Wil jij net als ik ook online geld verdienen? Investeer dan in jezelf en klik hier om de cursus aan te schaffen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *