Zwart geld verdienen? Gebruik deze eenvoudige methode!

Zwart geld verdienen is iets wat veel mensen goed kunnen gebruiken. Wanneer jij hier terecht bent gekomen betekend dit dat jij dit ook goed kunt gebruiken!

Je bent op zoek naar een methode om “zwart geld” te verdienen zodat je vrij gemakkelijk en zonder belasting te betalen geld in handen krijgt.

Hoe kun je dit doen, en wat zijn “bijbaantjes” die nog wat geld opleveren?

Het meeste geld kun je momenteel verdienen wanneer je een beetje handig met je handen bent. Enkele voorbeelden zijn:

  • Loodgieter
  • Klusjesman
  • Kapper
  • Schilder
  • Stratenmaker
  •  

Dit zijn baantjes waarmee je eenvoudig veel geld mee kunt verdienen! Omdat de belastingdienst niet weet dat je hiervoor geld krijgt en ook niet hoeveel, betaal je hier geen belasting over. Dit is natuurlijk een aangename bijkomstigheid.

Snel eenvoudig geld verdienen?

Door de komst van het internet, is het tegenwoordig vrij eenvoudig om snel (veel) geld te verdienen.

En omdat het eenvoudig is ontstaat hier gelijk de grootste valkuil! Je hoeft eigenlijk niet enorm veel te doen om hiermee geld te verdienen..

Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren!! Je hoeft geen producten te maken of te verkopen, en je hoeft ook geen mensen op te bellen of langs deuren te gaan..

Maar wat is dan die grote valkuil? Het grote probleem zit hem niet in de eenvoud, maar in de zichtbare resultaten. Als mens zijn we gewend dat wanneer we iets doen dat we dan ook direct resultaat zien.

Voorbeeld: Wanneer je huis rommelig is en je ruimt alles op, dan zie je direct een opgeruimd huis.

Wanneer je echter geld wilt gaan verdienen met internet, zie je niet direct resultaat wanneer je op de enter toets drukt!

Ik vergelijk geld verdienen met een nieuwe website vaak met het kweken van bamboe. In het begin besteed je er veel aandacht aan om ervoor te zorgen dat de omgeving goed is. Je zorgt voor schone (bemeste) potgrond, zorgt dat de temperatuur in orde is en dan plant je het zaadje.

Het proces van bewateren en temperatuur hou je de eerst komende dagen nauwlettend in de gaten. Opvallend is dat je nog helemaal niks ziet, maar je er alle vertrouwen in hebt dat hier binnen enkele dagen/weken een volwaardige bamboeplant te voorschijn komt!!

En dat klopt, na ongeveer 15 a 20 dagen zullen de eerste kiemplantjes zichtbaar zijn. Pas vanaf hier ga je zichtbare resultaten zien, en we zijn inmiddels al bijna drie weken onderweg. En wanneer je een half jaar onderweg bent is er van die piepkleine plantjes niks meer over en moet je al bijna met een snoeischaar aan de slag 😉

Zo zal het ook gaan met geld verdienen met je website. In het begin moet je best even moeite doen zonder (zichtbaar) resultaat. Na een tijdje kun je met een eenvoudige website echt serieus geld verdienen. Wanneer je weet hoe je dit moet doen, kun je dit eenvoudig herhalen.

Hoe ik geld verdien en hoe jij dit ook kunt!

Ik verdien geld via affiliate marketing, dit is geld verdienen met promoten van producten van andere bedrijven.

Laat mij je een voorbeeld geven hoe affiliate marketing werkt.

Ik heb een website over gezonde voeding en afvallen. Via Google zoeken deze mensen bijvoorbeeld op “gezond koken”, deze komen mensen komen vervolgens op mijn website.

Deze mensen stuur ik vervolgens weer door naar bijvoorbeeld Bol.com. Wanneer ze binnen 100 dagen bij Bol.com iets kopen (bijvoorbeeld het aanbevolen kookboek) krijg ik daar een commissie over. Sterker nog, zelfs wanneer ze iets totaal anders kopen (binnen 100 dagen bij Bol.com) krijg ik daar een commissie over.

Snel, makkelijk en eenvoudig toch?

Omdat mijn website altijd online staat en alleen maar groter word, komen hier dag en nacht bezoekers. Op deze manier verdien ik zelfs geld terwijl ik slaap!

Ook zo geld verdienen? Begin net als ik!

Ook ik ben vanaf 0 begonnen, maar ik heb gelukkig niet alles zelf uit hoeven zoeken hoe je dit moest doen!

Om jou te helpen heeft Jacko Meijaard een videotraining gemaakt, die jou stap voor stap laat zien hoe je een winstgevende affiliate website maakt!

Jacko’s videotraining heeft mij ook enorm geholpen, niet alleen met het maken van een website maar ook nog eens om hiermee geld te verdienen.

Wil jij ook geld verdienen op deze manier?

Klik hier en maak je eigen winstgevende website>>

JA, Dat wil ik ook!

Leave a Comment