Geld verdienen online? Ontdek hoe je dit vandaag al kunt doen!

geld verdienen onlineGeld verdienen online is geweldig, wanneer je niet tevreden bent met je huidige situatie! Als je geen zin meer hebt om voor een werkgever aan de slag te gaan of als het niet lukt om een baan te vinden, dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen en ga ik je leren om online geld te verdienen.

Vroeger was het noodzaak om in loondienst te werken om op die manier salaris te ontvangen. Wat je in dat geval doet is je zelf verhuren voor geld. Omdat je maar acht uur per dag werkt, vijf dagen in de week zit je vast aan een maximum inkomen. Ditzelfde geldt trouwens voor een iemand met een eigen bedrijf(je).

Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer en kun je ook nog eens vanuit huis aan de slag om geld (vele honderden euro’s per dag) te verdienen.

Dit is absoluut niet moeilijk, maar het vraagt wel motivatie, tijd en doorzettingsvermogen!

De meest eenvoudige manier om online geld te verdienen is met affiliate marketing. Dit is een verdienmodel die je nu waarschijnlijk ook toepast, alleen verdien je er nu (nog) geen geld mee.

Je bent vast wel eens enthousiast geweest over een bepaald product bijvoorbeeld een schoonmaakmiddel, een boek of een telefoon ofzo. En het is ook vast wel een keer voorgekomen dat degene met wie je dit besproken hebt daarna hetzelfde product heeft gekocht.

Dit doen we allemaal, alleen dit levert ons normaal gesproken geen geld op. Met affiliate marketing daarentegen wel! Hiermee verdien je geld als je iemand doorverwijst die dat product koopt.

Er zijn tienduizenden producten en diensten waarmee dit kan bijvoorbeeld met afvallen, gezond eten, dating, boeken, educatie, abonnementen, verzekeringen etc, etc.

Geld verdienen online toepassen

Wat heb je nodig om affiliate marketing toe te passen?

Het is belangrijk om een website te hebben.  Tegenwoordig is het maken van een website easy, en in een paar minuten heb je er al een gemaakt. Met WordPress is dit heel eenvoudig en hoef je geen nerd te zijn. Bijkomend voordeel is dat dit ook nog eens gratis is.

Op je website plaats je content waarmee je de producten van verkopers promoot, bij elke verkoop krijg jij dan een commissie!! Naarmate je meer waardevolle content plaatst krijg je ook meer bezoekers, dus meer verkopen.

Eigenlijk is het heel eenvoudig en kun je dit naast je huidige baan of studie erbij gaan doen. Wanneer je meerdere websites op die manier maakt kun je er fulltime van leven.

Kan ik dit ook?

Ja iedereen kan dit, nogmaals je bent geen technische kennis nodig alleen motivatie en doorzettingsvermogen.

Nu hoor ik je denken: Als het zo eenvoudig is, waarom doet niet iedereen dit?

Heel simpel, je moet het willen. Huh? Ja, iedereen weet dat een arts of een advocaat ook een leuk salaris verdiend maar hiervoor moet je jarenlang studeren. Ook hier maken heel veel mensen de keuze om dit NIET te doen.

Wat ook meespeelt is dat bijna iedereen van huis uit dezelfde opvoeding heeft gekregen. Ga naar school, ga studeren en zoek een goede baan. Zo heb je zekerheid. Volgens veel mensen is dit eigenlijk de enige manier.

De meeste mensen willen direct resultaat en denken ook niet na over de lange termijn. Je kunt immers met een kortere opleiding ook geld verdienen en wie weet maak je in de toekomst nog wel promotie.

Voor affiliate marketing geldt hetzelfde, weinig inzet is weinig resultaat. Veel inzet is veel resultaat = HOOG inkomen. Het voordeel is dat wanneer je dit resultaat bereikt hebt je juist MINDER kunt gaan doen. Als je website eenmaal loopt, blijven de (nieuwe) bezoekers komen.

Dit salaris wat je eraan verdiend, blijft ook nog eens maandelijks terug komen en hoe beter de content, des te meer krijg je er elke maand bij!

Waarom werkt dit?

Affiliate marketing is al jaren succesvol. Steeds meer aankopen worden online gedaan.

Volgens het CBS kocht in 2015, 71% van de Nederlanders online. 40% geeft hier dan 100.- tot 500.- euro per aankoop uit.  Online aankopen doen is al geheel ingeburgerd.

Wat heeft een bedrijf aan een affiliate en andersom?

Een affiliate krijgt een commissie wanneer klant een product koopt. De klant merkt hier niks van en betaald ook niks extra.

Het bedrijf is juist blij met affiliates. Een affiliate zorgt namelijk voor extra inkomsten. Deze maakt immers een website en spreekt een bepaalde doelgroep aan. Op die manier hoeft een bedrijf geen extra kosten te maken (personeel, reclame, etc.) Wanneer een affiliate niks doet en dus ook geen verkopen realiseert, heeft het bedrijf dus geen kosten.

vrijheid

Ik heb een eigen product

Kun je ook je eigen product in de markt zetten? Natuurlijk kan dat. Wanneer je een product hebt die waarde toevoegt moet je dat zeker niet laten. Het makkelijkste is een digitaal product bijvoorbeeld een e-book of een digitale cursus.

Dit hoef je maar eenmalig te maken en eventueel af en toe een update uitbrengen. Ook zit je dan niet met voorraden te knoeien. Ook kun je dan affiliates inzetten.

Kan ik niet beter iets verzinnen dat nog niet op de markt is?

Ik zou het niet doen, tenzij het iets is waar men echt niet zonder kan. Stel jezelf eens de vraag. Zou je zelf een product kopen waarvan je niet precies weet wat je ermee kunt doen? Waarschijnlijk niet.

Toen ik voor het eerst een spinner zag, had ik niet het idee om hem te kopen (nu nog steeds niet trouwens). Het is dat het een rage geworden is want anders was het nog steeds een vreemd ding.

Nieuwe dingen vermarkten is gewoon heel lastig. Zelfs grote bedrijven gaan hier wel eens de mist mee in (blauwe cola bijvoorbeeld).

Oke, duidelijk en nu?

Ik begrijp dat je nu graag wilt beginnen omdat je doorhebt dat dit serieus geld op gaat leveren.

Maar waar moet je beginnen? Je kunt natuurlijk het hele internet afspeuren om te kijken hoe je een website op moet zetten, maar het kan ook makkelijker!

Toen ik een aantal jaar geleden begon heb ik een digitale cursus gekocht, deze heeft mij heel veel opgeleverd. Deze cursus is er nog steeds maar nu wel in een nieuw jasje. Het heeft mij ontzettend geholpen en ik weet zeker dat het jou ook zal helpen.

Dus wil je net als ik (en vele anderen) geld verdienen op het internet?

Klik dan hier en kom in actie! >>

Leave a Comment