Wat verdient een vuilnisman?Dit is het salaris van een vuilnisman!!

wat verdient een vuilnisman

Wil je weten hoeveel een vuinisman verdient?

Toen ik klein was vertelde mijn vader mij altijd dat wanneer ik niet goed mijn best zou doen op school, dat ik dan achter de vuilniswagen terecht zou komen..

Waarschijnlijk dacht jij net als ik dat een vuilnisman erg weinig verdient!

Vandaag ga je erachter komen dat dit allemaal wel mee valt..

Een vuilnisman verdient gemiddeld 2400 euro bruto per maand. Wanneer je zonder ervaring begint als vuilnisman verdien je ongeveer 1800 euro bruto, wat neer komt op 1600 euro netto.

Niet slecht toch voor een beroep waar je geen enkele diploma voor nodig bent? Alleen als je chauffeur wil worden ben je wel een vrachtwagenrijbewijs nodig.

 

Wat doet een vuilnisman?

Een vuilnisman haalt niet alleen containers op, maar sorteert ook wat wel en niet mee mag. Ook andere materialen dan alleen huisvuil worden opgehaald door recycle bedrijven, denk daarbij aan  glas, oud papier, snoeiafval, grofvuil etc.

Voordelen vuilnisman worden/zijn

Een groot voordeel van een vuilnisman is dat je zonder diploma aan de slag kunt gaan. Ook kun je het werk zowel fulltime als parttime doen. Verder werk je in de buitenlucht en ben je continu in beweging.

De meeste bedrijven zitten te springen om personeel, en omdat je geen diploma’s nodig bent kun je snel en eenvoudig aan de slag.

Wist je dat er minder goed betaalde banen zijn?

  • Je zou denken dat een vuilnisman onderaan de ladder zou staan met salaris, maar er zijn nog meer beroepen die minder opleveren.

Je zou het in eerste instantie niet zeggen maar de volgende beroepen verdienen minder dan een vuilnisman.

  •  Horeca personeel
  • Kapper
  • Postbode
  • Schoonmaker
  • Kassamedewerker
  • Glazenwasser
Er zijn er natuurlijk nog wel meer, maar van deze beroepen had ik het niet verwacht.

Wil je meer verdienen zonder diploma?

Door het internet kun je vandaag en zeker in de toekomst genoeg geld verdienen om ruim van te leven. Heel veel mensen verdienen al meer dan genoeg geld en hebben hun baan al opgezegd. Stel je eens voor dat jij dit ook kunt gaan doen…

Hoe vraag je je af? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer mensen iets graag willen of een probleem hebben, gaan ze op zoek naar een oplossing.

Stel je wilt op vakantie, dan zoek je op internet naar een reisaanbieder en daar boek je je vakantie. 

Omdat je nu bij de reisaanbieder een vakantie hebt geboekt, ontvangt de reisaanbieder een commissie. Wanneer jij de reisaanbieder zou zijn en iemand boekt bij jou een vakantie, dan verdien jij dus een commissie.

Dit kan voor elke markt en elk probleem. Je kunt het zo gek niet bedenken en er valt geld aan te verdienen.

 

Kan jij ook geld verdienen met internet?

Jazeker, iedereen kan geld verdienen met internet. Is het dan moeilijk? Nee ook niet, met de juiste begeleiding kan iedereen dit. Waarom doet dan niet iedereen dit? Omdat ook niet iedereen piloot, politieman of brandweerman word!!

Ik zal hier een paar voorbeelden geven over hoe je geld kunt gaan verdienen met het internet. Ook zal ik laten zien wat (voor mij) het eenvoudigst is om mee te beginnen en bijna niks kost.

Waar ben ik mee begonnen?

Ik ben zelf begonnen met affiliate marketing omdat dit heel laagdrempelig is. Je begint met het bouwen van een website daarop promoot je het product van iemand anders. In ruil voor die verkoop ontvang je dan een commissie. Deze commissie varieert van een paar euro tot een paar honderd euro.

Het grote voordeel is dat je niks hoeft in te kopen en eigenlijk hoef je ook niet te verkopen. De mensen die op je website komen, zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem/behoefte. Die zijn erg blij dat jij ze daar bij kun helpen. 

Ook word het product niet duurder op het moment dat jij er ook nog aan verdient. 

Omdat ik ook ooit ben begonnen zonder enige vorm van kennis, heb ik erg veel hulp gehad van Jacko Meijaard. Hij heeft een digitale cursus gemaakt waarin hij elke stap laat zien hoe je een website maakt en hoe je daar uiteindelijk geld mee gaat verdienen.Wanneer je iets niet weet kun je altijd vragen stellen aan Jacko of aan op het Forum waar inmiddels veel actieve leden met heel veel kennis aanwezig zijn.

Klik hier en ontdek of dit ook iets voor jou is!>>

 

1 thought on “Wat verdient een vuilnisman?Dit is het salaris van een vuilnisman!!”

Leave a Comment